Finance, Risk Management, Investment Control en Operations zijn de terreinen waarop Bureau Van den Berg haar opdrachtgevers met raad en daad ondersteunt.

Finance

Is implementatie van (herziene) verslaggevingseisen, het optimaliseren van de planning & control cyclus, kostenbeheersing, het invoeren van een business balanced score card of bijvoorbeeld selectie & implementatie van (financiële) software een issue dat speelt? Bij Bureau Van den Berg bent u aan het juiste adres.

Risk Management

Corporate governance, financial & non-financial risk management, internal control, wet- en regelgeving die regulering van de financiële markten ten doel hebben… business doen zonder aan deze zaken gebalanceerd aandacht te besteden, is niet langer mogelijk. De vereisten van (supra)nationale toezichthouders in deze zijn vergaand. Ons bureau helpt u adequaat invulling te geven aan risk management in brede zin.

Investment Control

De financiële markten verkeren in turbulente tijden. Het is daarom van belang goed de vinger aan de pols te houden over de ontwikkeling van uw vermogen. Geïntegreerd inzicht in ‘performance - risico’s – kosten’, in het management van collateral, in het beheer van externe mandaten of in de naleving van de beleggingsrichtlijnen zijn enkele voorbeelden van maatregelen waarin Bureau Van den Berg u graag ondersteunt en adviseert om ‘in control’ te blijven.

Operations

Wij leveren diensten om uw bedrijfsvoering te optimaliseren in termen van organisatiestructurering, herontwerp van bedrijfsprocessen, inrichting van de administratieve organisatie en het opzetten adequate stuur- en verantwoordingsinformatie. Ook zijn wij u graag van dienst bij het oplossen van vraagstukken inzake outsourcing van bedrijfsactiviteiten.